Bliv sponsor

BLIV SPONSOR


Sådan sponsorerer I ansættelsen af en medarbejder i en frivilligorganisation:

 

1) Et sponsorat koster ca. 30.000 kr. per år. Det betales direkte til frivilligorganisationen og afskrives efter samme regler som et sponsorat til f.eks. den lokale sportsklub.

 

2) Jobcenter København finder den rette kandidat blandt gruppen af aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, dvs. personer som har særlige behov ift. at varetage et arbejde.

 

3) Frivilligorganisationen tilrettelægger et småjob på 5-6 timer/uge og sørger selv for ansættelse og administration i samarbejde med jobcenteret.

VÆR MED TIL AT GIVE ET MENNESKE EN CHANCE TIL PÅ ARBEJDSMARKEDET!


JOBCENTER

 

Jobcentret matcher kandidater med en passende stilling i en frivilligorganisation.

FRIVILLIGORGANISATION

 

Frivilligorganisationen ansætter medarbejderen i et specielt tilpasset job.

VIRKSOMHED


Virksomheden sponsorerer ansættelsen og følger medarbejderens udvikling.

HVORFOR BLIVE SPONSOR?

✓ Som sponsorvirksomhed giver I et menneske en chance for at komme ind på arbejdsmarkedet. Et menneske, som i dag ofte bliver overset eller ekskluderet fra arbejdsfællesskabet.

✓ Jeres sponsorat går til en lokal frivillig organisation, som hjælper sociale udsatte. Det betyder, at de har godt kendskab til målgruppen, hvorfor de er gearet til at organisere småjobs tilpasset medarbejderens specifikke behov.

✓ Virksomheden styrker sin sociale profil ved at tage et socialt ansvar og bidrage til, at flere inkluderes i de danske arbejdsfællesskaber.

FØLG MEDFølg Ingerfair på de sociale medier,

og få opdateringer om Sponsorjob:

KONTAKT SPONSORJOB


Flæsketorvet 68,

1711 København V

(+45) 40 84 74 81

PROJEKTETS FORMÅL


 

Projekt Sponsorjob har til formål at sikre, at personer, som kan og vil bidrage, kommer i arbejde under særlige vilkår og får mulighed for at blive en del af et arbejdsfællesskab.

© Copyright Sponsorjob.dk 2018