Mød NGO'erne

MØD NGO'ERNE

 

 

Kirkens Korshær København


 

Kirkens Korshær er en hjælpeorganisation, der med udgangspunkt i folkekirkelige værdier udfører socialt arbejde i Danmark. Organisationen har hjulpet udsatte mennesker siden 1912. De har i forvejen mange frivillige, der arbejder få timer om ugen, hvorfor det er en naturlig del af deres arbejdsstruktur at organisere småjobs til socialt udsatte, som ikke kan varetage et fuldtidsarbejde.

 

Sponsorjob-projektet vil være tilknyttet deres center på Nørrebro, hvor kandidaterne kan hjælpe med f.eks. madlavning i varmestuen, tøjsortering til genbrugsbutikker, samt arbejde med udsatte familier.Danmission


Danmission ønsker at være en del af løsningen for de mest udsatte mennesker i Danmark. De deltager i projekt Sponsorjob for at være med til at bringe udsatte borgere tilbage på arbejdsmarkedet.


Danmission driver i alt 83 genbrugsbutikker i Danmark med det formål at generere midler til Danmissions arbejde i Danmark, Afrika, Mellemøsten og Asien. I projektet deltager Danmissions butik på Husum Torv i København, hvor de organiserer småjobs til udsatte borgere.

 

 

 

Jeres organisation?

I takt med projekt Sponsorjobs forventede vækst, vil vi søge flere frivilligorganisationer, der kan tilbyde småjobs til aktivitetsparate borgere. Er jeres organisation interesseret i at deltage i projektet på længere sigt, er I velkomne til at kontakte os.

FØLG MEDFølg Ingerfair på de sociale medier,

og få opdateringer om Sponsorjob:

KONTAKT SPONSORJOB


Flæsketorvet 68,

1711 København V

(+45) 40 84 74 81

PROJEKTETS FORMÅL


 

Projekt Sponsorjob har til formål at sikre, at personer, som kan og vil bidrage, kommer i arbejde under særlige vilkår og får mulighed for at blive en del af et arbejdsfællesskab.

© Copyright Sponsorjob.dk 2018